Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


ΣΗΜΕΡΑ 29.01.16 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92.2 FM Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ:

«ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ» ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ.

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΠΟΤΕ!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:


ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΩΝ!


ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΩΝ!

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΈΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΤΑΣ ΜΑΡΟΥΔΑΣ & ΣΙΑ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !

ΒΙΝΤΕΟ:

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου