Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΦΩΛΙΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ 'Η ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ (ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ) ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΟΣΟΝ ΩΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΦΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑΧΥΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΑΛΛΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ!

ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΕΑΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡ@@@@@ΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΔΟΥΛΙΚΟ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΟΤΙ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΔΟΥΛΙΚΟ, ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΜΑ ΡΕ ΔΟΥΛΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΣΑΡΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ.

ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΖΩΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΝΟΜΟ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΝΤΑΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΒΕΤΕ! ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΖΩΩΩΝΝΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ; ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΖΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 'Η ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ 'Η ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΕΙΣΠΡΑΞΤΕ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΥ (ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΣΤΑ ΠΟΥ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ) ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΑΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΑΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΕΣ.

ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑ 'Η ΤΑ ΖΩΑΑΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ 'Η ΤΑ ΖΩΑΑ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΖΩΑΑΑΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΗΔ@@@ΞΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΙΚΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ, ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΖΩΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑΑΑΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΩΩΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΥ ΓΕΝΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥ ΓΕΝΟΣ ΕΧΕΙΣ ΛΕΞΗΛΟΓΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ, ΦΟΝΟΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΚΑΚΙΑ, ΥΠΟΜΟΝΕΥΣΗ, ΑΠΑΤΗ, ΨΕΥΔΟΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΑΝΟΗΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΕΝΩ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΖΩΑ.ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΖΩΑ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή