Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ

ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!! ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛIΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ=ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ!

ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΕΚ 262Α/2014 ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΛΟΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΧΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ;;
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου