Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΥΔΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΟΥ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΑΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΑΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΡΑΓΟΣ. ΣΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΣΟΥ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΡΕΩΝ, ΟΦΕΙΛΏΝ ΚΑΙ ΒΑΡΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΑΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΕΚΤΑΜΕΙΕΥΣΕΙ ΕΞ΄ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ "ΕΠΙΘΕΣΗΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΥΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΑΘΡΟΥ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟΥ "ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΧΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ." ΚΑΝΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ. ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΜΑΘΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΝΟΜΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΒΑΣΗ. ΕΡΓΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΟΥ ΤΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΑΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟ ΧΑΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΩΝ ΤΥΨΕΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΣΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ, Ή ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!! ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.

ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Πλειστηριασμοί Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου.Ήρθε η ώρα να ξεσηκωθεί ο λαός! Ολοι στους δρόμους! για όσο χρειαστεί...Δεν πρέπει να φοβηθείτε τίποτα!
Δημοσιεύτηκε από Giannis Nagnou στις Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου