Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΚΑΪ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΡ.ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ, ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΤΟΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ.
ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ .
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ THN ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ.
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ!

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου