Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 04.02.2016 ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ!

ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ Η ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ! 

ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΟ ΕΔΩ:


ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ FACEBOOK


ΜΙΑ ΕΥΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΑΦΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ κ. ΕΛΕΝΗΣ ΚΙΤΣΟΥ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου