Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ - ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!!


Πάνος Σώζος
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 9/5/2016 ΠΡΟΣ:

1. ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ)
2. ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
3. ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
4. ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ
5. ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ
6. ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
7. ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
8. ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ)

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΦΟΡΕΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ) ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΡΑΚΤΌΡΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΑΣ 


ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ...ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΠΡΑΞΕ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ....ΠΛΟΥΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.....ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΥΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ !!! ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ .....ΤΙ ΜΕΝΕΙ; Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ....

ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ !!!! 


 ΑΝΑΛΥΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ:

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ 11/5/2016:

«ΔΗΛΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΟΤΙ , ΔΕΚΑ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ !!! »

«ΔΗΛΩΝΩ , ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ , ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ , ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ.»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 


ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕ PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου