ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΝΑΟΥΣΑΣ 1 & 2


ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΙΣ 08/05/2016 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 194 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΝΑΟΥΣΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.

60 ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΝΑΟΥΣΑΣ 1& 2 ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ.


Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 12 Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
  • Ε.ΣΥ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ
  • Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
  • Ε.ΣΥ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2 (ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ)
  • Ε.ΣΥ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
  • Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
  • Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΣ
  • Ε.ΣΥ. ΚΑΒΑΛΑΣ
  • Ε.ΣΥ. ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ
  • Ε.ΣΥ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
  • Ε.ΣΥ. ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Ε.ΣΥ. ΠΛΑΤΑΙΩΣ
  • Ε.ΣΥ. ΥΨΗΛΑΝΤΗ
ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ.


Χρήστος Μαυρίδης
ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ;
( ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΝΑΟΥΣΑΣ 1 & 2 )


Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου εορτάστηκε η 194η επέτειος του Ολοκαυτώματος της Νάουσας από τους Εβραίους. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος βρέθηκε αντιμέτωπος με 60 μέλη των τοπικών Γραφείων Ε.ΣΥ.- Ελλήνων Συνέλευσις Νάουσας που με ήθος και τιμή σήκωσαν απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, 8 πανό 3 μέτρων το κάθε ένα, με τον κληρονομικό πλούτο των Ελλήνων στα Παγκόσμια Ταμεία του Ο.Η.Ε.
Με 60 άτομα προσωπική φρουρά και δεκάδες διάσπαρτους Αστυνομικούς και στρατιωτικούς ο Πρόεδρος στάθηκε αμήχανος και αδύναμος με το που εμφανίστηκαν μπροστά του τα πανό με τον αποδεδειγμένα τεράστιος πλούτος των Ελλήνων στα Παγκόσμια Ταμεία του Ο.Η.Ε. που έφεραν την υπογραφή του προκατόχου του Κάρολου Παπούλια ως ανώτατου Θεσμού της Χώρας που προσυπογράφει. Έτσι αντί να βρεθούν άμεσα όλα τα Μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ. στη φυλακή για πλαστογραφία και διασπορά ψευδών ειδήσεων, δηλαδή για μία επαίσχυντη κακουργηματική πράξη…, αντί αυτού οι 2 Πρόεδροι των Ε.ΣΥ. ΝΑΟΥΣΑ 1 ΚΑΙ 2 ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ως εκπρόσωποι του Πολιτικού Φορέα του Έθνους Των Ελλήνων – Ε.ΣΥ. στην εξέδρα των επισήμων δίπλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Έλληνες τα συμπεράσματα δικά σας…Λέτε να μας αγάπησαν ξαφνικά …Ή το καθεστώς βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ;;; !!!
ΕΝΩΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ;;;
ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ.


Αθανασία Γεωργοσοπούλου
Το ανθελληνικό καθεστώς σήμερα στην ΝΑΟΥΣΑ , ευρισκόμενο αντιμέτωπο με την αλήθεια, αφού απέναντι απ την εξέδρα των επισήμων είχαν στηθεί τα πανώ με τους καταπιστευματικούς λογαριασμούσ και το πανό με την καταγγελία περί εσχάτης προδοσίας , όχι μόνο δεν ζήτησε την σύλληψη των συμπολιτών μας , για διασπορά ψευδών ειδήσεων κι ανησυχία λαού , αυτών που κρατούσαν τα πανώ , αλλά ζήτησαν απ τους προέδρους των Ε.ΣΥ. να καθήσουν στην εξέδρα των επισήμων ,πλάι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας , κύριο ΠάκηΠαυλόπουλο...Και βέβαια, ούτε το καθεστώς ξαφνικά μας αγάπησε, ούτε η Ελλήνων Συνέλευσις συνθηκολόγησε κατ'ουδένα τρόπο με τους προδότες......
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ...ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ...
ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ !!!!!!!!!!!!!!


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια