Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Β.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟ LEPANTO TV

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/05/2016 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΟΤΑΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΟ ΚΑΙ «ΦΟΡΩΝΤΑΣ» ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑΣ ΜΑΣ!!
 

ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ!
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟΝ Κ. ΡΗΓΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ LEPANTO TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου