Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΒΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΘΕΡΜΗ - ΠΕΡΑΙΑ!


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 04-06-16 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΝΟΜΩΝ ΜΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΝΤΥΜΕΝΑ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ, ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΕ ΕΚΔΗΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΔΙΨΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ. ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΧΗΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΑ!

Η ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ AΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΗΞΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Maria Ntasiou
ΣΗΜΕΡΑ 4/6/2016 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ !!!
ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ…

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ !!! Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ…

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΥΤΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ !!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !! ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου