ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ[DAVOS]

  

  •  ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ DAVOS .

·        ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19

·        ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΡΑΣΗΣ COVID , ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 40 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19.

·        ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΟ COVID-19 ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ 20 ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ COVID-19.

ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ PARTNERSING FOR RACIAL JUSTICE IN BUSINESS ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ 48 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ 13 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 5,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

ΧΡΗΣΗ BLOCKCHAIN ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΞΙΑΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΓΕΝΕΩΝ

ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΓΕΝΕΩΝ; ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.

ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΑ ΕΣΟΔΑ 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΟΟΣΑ) ΚΑΙ ΤΟ AARP ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ LIVING LEARNING AND EARNING LONGER. Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.

    HTTPS://WWW.WEFORUM.ORG/VIDEOS/PROMOTING-AN-AGE-INCLUSIVE-WORKFORCE-LIVING-LEARNING-EARNING-LONGER

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ

Η ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ: ΟΙ ΜΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ 71% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ « ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ » ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΥΓΙΟΥΣ ΖΩΗΣ. ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΘΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

    HTTPS://WWW.WEFORUM.ORG/VIDEOS/WHAT-IS-VERTICAL-FARMING-AND-WHAT-ARE-THE-BENEFITS

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ

ΈΝΑ ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΚΑΝΑ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΩΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ SAP, ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ 2.000 ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΓΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.

    COVID-19, ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2025, Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ FUTURE: CYBERCRIME 2025 . ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ - OXFORD MARTIN SCHOOL ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 150 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ, ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

    HTTPS://WWW.WEFORUM.ORG/VIDEOS/A-CYBER-ATTACK-WITH-COVID-LIKE- ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟ-ΜΗΔΕΝ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ ΤΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΥΠΟΔΟΜΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΘΑΡΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ.

ΕΝΝΕΑ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 70 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΕ 10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: NET ZERO CARBON CITIES . ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΑ, ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ, ΚΥΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1,3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ 17% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 400 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ VALUABLE 500 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ. Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    HTTPS://WWW.WEFORUM.ORG/VIDEOS/A-MESSAGE-FOR-THE-WORLDS-500-MOST-POWERFUL-BUSINESS-LEADERS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΧΑΣΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΠΟΥ 3,6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

Η ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ EDISON ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ COVID-19

Η COVID RESPONSE ALLIANCE FOR SOCIAL ENTREPRENEURS , ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2020, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΖΩΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ COVID-19.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 90.000 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,9 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΡΟΣΙΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΕΔΩ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΄΄ΚΑΛΗ΄΄ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ANGENTA 

ΑΝ ΄΄ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ΄΄ ΣΩΣΤΑ ΟΛΕΣ  ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ANGENTA 2021 KAI ANGENTA 2030 ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ,ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ,ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ,ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ,ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ] ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ 49.ΧΛΔ ΕΡΓΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ. Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

ΣΕΛΙΔΑ 1 από 40
Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.
Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.
Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:
1.0. ΠΟΣΟ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ($ 600.000.000.000) ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.
1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),
1.2. Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.
2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (€2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
ΣΕΛΙΔΑ 2 από 40

2.1. ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2. ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

Ο Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
2.3. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:
Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION», World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

ΣΕΛΙΔΑ 3 από 40
3.0. ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.
3.1. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:
Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.
( * ) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλείων, στα οποία κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β
ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:
Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!




 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια