ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΙΟΞΙΝΕΣ, ΤΡΕΛΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ, ΜΕΛΑΜΙΝΗ, ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ!!!

 ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ .....ΤΡΕΛΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ....Η ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ???

… ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ: ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ «ΒΟΜΒΕΣ»
ΔΙΟΞΙΝΕΣ, ΤΡΕΛΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ, ΜΕΛΑΜΙΝΗ, ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ… ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΤΗΣ TESCO, ΤΡΩΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ.
Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ TESCO ΟΤΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΙΜΑ ΑΠΟ 100% ΚΡΕΑΣ ΑΛΟΓΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΟΥ ΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ – ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΤΡΑΠΕΖΙ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΕΠΙΜΟΛΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ Η ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΣΠΟΓΓΩΔΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ… ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ, ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ
ΤΟ 2000 Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΟΚΑΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΩΝ «ΤΡΕΛΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ» Η ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ «ΚΡΟΙΤΣΦΕΛΝΤ ΓΙΑΚΟΜΠΣ». Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ 1986 ΣΕ ΒΟΟΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΠΟΓΓΟΜΟΡΦΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑΣ (ΣΕΒ), Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΛΗΤΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΡΕΑΤΑΛΕΥΡΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ!!!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η TESCO ??????
Η Tesco plc (προφέρεται: [/ˈtɛs.koʊ/]), σε εμπορική χρήση ως Tesco, είναι βρετανική πολυεθνική εταιρεία παντοπωλείων και γενικής λιανικής πώλησης εμπορευμάτων που εδρεύει στο Ουέλουιν Γκάρντεν Σίτι της Αγγλίας.[2] Είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης στον κόσμο, βάσει των ακαθάριστων εσόδων[3][4] και η ένατη μεγαλύτερη στον κόσμο με βάση τα έσοδα. Διαθέτει καταστήματα σε επτά χώρες στην Ασία και την Ευρώπη και είναι ο ηγέτης της αγοράς ειδών παντοπωλείου στο Ηνωμένο Βασίλειο (όπου έχει μερίδιο αγοράς περίπου 28,4%), στην Ιρλανδία, στην Ουγγαρία[5] και στην Ταϊλάνδη.[6][7]
Η Tesco ιδρύθηκε το 1919 από τον Τζακ Κόεν ως μια ομάδα από πάγκους στην αγορά του Χάκνεϊ στο Λονδίνο.[8] Το όνομα Tesco εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1924, αφού ο Κόεν αγόρασε ένα φορτίο τσαγιού από την TE Stockwell και συνδύασε αυτά τα αρχικά με τα δύο πρώτα γράμματα του επωνύμου του[9] και έτσι το πρώτο κατάστημα Tesco άνοιξε το 1931 στο Μπερντ Όουκ του Μπαρνέτ.[10][11][12] Η επιχείρησή του επεκτάθηκε γρήγορα και μέχρι το 1939 είχε πάνω από 100 καταστήματα Tesco σε όλη τη χώρα.
Η Tesco έχει επεκταθεί παγκοσμίως από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, με δραστηριότητες σε 11 άλλες χώρες του κόσμου. Η εταιρεία αποχώρησε από τις ΗΠΑ το 2013, αλλά έως το 2018 συνεχίζει να βλέπει ανάπτυξη αλλού. Από τη δεκαετία του 1960, η Tesco έχει επεκταθεί σε τομείς όπως η λιανική πώληση βιβλίων, ενδυμάτων, ηλεκτρονικών ειδών, επίπλων, παιχνιδιών, βενζίνης, λογισμικού, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, τηλεπικοινωνιών και υπηρεσιών διαδικτύου. Τη δεκαετία του 1990, η Tesco επανατοποθετήθηκε από το να είναι ένας χαμηλού κόστους λιανοπωλητής, προσπαθώντας να προσελκύσει μια σειρά κοινωνικών ομάδων με το φάσμα χαμηλού κόστους «Tesco Value» (κυκλοφόρησε το 1993[8] και το premium «Tesco Finest» .
Η Tesco είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και αποτελεί συστατικό στοιχείο του FTSE 100 Index. Είχε κεφαλαιοποίηση αγοράς περίπου 18,1 δισεκατομμύρια £ στις 22 Απριλίου 2015, το 28ο μεγαλύτερο από οποιαδήποτε εταιρεία με κύρια εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.[13]
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!
Μπορεί να είναι εικόνα ζώο και εξωτερικοί χώροι


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια