ΙΔΡΥΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

(ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παγκόσμιο Καταπίστευμα, Λογαριασμοί και Υπογραφές!! Μας κρύβουν και μας κλέβουν τον πλούτο μας και μας στέλνουν στην εξαθλίωση και τον αφανισμό!!

Είναι γεγονός ότι μέχρι πριν δύο χρόνια περίπου, ελάχιστοι γνώριζαν ότι υπάρχουν τέτοιοι λογαριασμοί. Ότι εκτός απο τον συγκεντρωτικό χρυσό όλου του πλανήτη, είχε δημιουργηθεί ένα τραπεζικό σύστημα ελέγχου και φορολόγησης των εμπορικών συναλλαγών σε όλο τον πλανήτη και ότι τα κεφάλαια που συγκεντρώνονται από αυτήν την φορολόγηση τοποθετούνται σε αυτούς τους λογαριασμούς που λέγονται καταπιστεύματα, με σκοπό την χρήση όλου αυτού του παραγόμενου πλούτου προς όφελος των ανθρώπων!

Το 1944 έγινε μία σύνοδος στο BrettonWoods, μιά μικρή πόλη των Η.Π.Α. στο New Hampshire της πολιτείας της Νέας Αγγλίας. Στη συνάντηση πήραν μέρος 44 κράτη τα οποία ήταν σύμμαχοι στον Β’ ΠΠ, με σκοπό να δουν πώς θα διαχειριστούν τις αποζημιώσεις των Γερμανών από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση στο Bretton Woods και συνέβαλε με 5 εκατομμύρια δολάρια. Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο (καταπίστευμα) το οποίο σήμερα είναι περίπου 335 τρισεκατομμύρια δολλάρια. Το αρχικό ποσόν που εδόθη, επενδύθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε πολύτιμα μέταλλα, πετρέλαια, κλπ και γι’ αυτό σήμερα έχει φθάσει σ’ αυτό το αστρο-νομικό ποσό. Το ίδιο έχει συμβεί και με τα καταπιστεύ-ματα των άλλων κρατών.

Για να δοθεί όμως η περιουσία αυτή στα διάφορα έθνη πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες διαδικασίες. Χρειάζεται να υπάρχει Θεσμός Δημόσιος. Θεσμοί στην χώρα μας είναι το Κράτος δηλ. ο Πρόε-δρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Οικονομικών, η Εκκλησία δηλ. ο Αρχιεπίσκοπος και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την τοπική αυτο-διοίκηση με την ονομασία “ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ”, οι Δήμοι δηλ. οι Δήμαρχοι με τα δημοτικά συμβούλια! Μόνον αυτοί μπορούν να πάρουν χρήματα από το καταπίστευμα και να τα χρησιμοποιήσουν για την ευημερία, αποπληρωμή δανείων και χρεών και την ανάπτυξη του κράτους και των δήμων!


ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!ΆΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΟ ΕΘΝΟΣ» ΌΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΌΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΌΜΙΛΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1945. ΉΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΕΡΓΑ, ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


«ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ»: http://alfeiospotamos.gr/?p=2783

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ B.I.S., ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ!

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ B.I.S. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ…»ΕΛΛΑΔΟΣ»… Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ! ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ…


ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ»....
ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ( B.I.S. )


Μέλος κεντρικές τράπεζες

Μέλη είναι οι κεντρικές τράπεζες ή νομισματικές αρχές:


Αλγερία, Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βραζιλία, Βουλγαρία, Καναδάς, Χιλή, Κίνα, Κολομβία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ινδία, Ινδονησία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Κορέα, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μακεδονίας (ΠΓΔΜ), Μαλαισία, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Περού, Φιλιππίνες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Σλοβενία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊλάνδη, Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου