Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

ΠΑΝΟΣ ΣΩΖΟΣ
ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ ΔΟΥ (ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΤΗ ΔΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΘΕΣΩ ΠΡΟΣΩΠΟ) ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ (ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ) ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΕΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΊ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

(ΕΦΟΡΟΣ)
ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ; (ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΌΤΑΝ ΑΛΛΑ ΡΩΤΟΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ).

(ΕΓΩ-ΠΟΛΙΤΗΣ)
ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΚΥΚΛΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΑΦΜ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΩ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ Ή ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

(ΕΦΟΡΟΣ)
ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ.

(ΕΓΩ-ΠΟΛΙΤΗΣ)
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΎΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ''ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ'' ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΦΜ ΜΟΥ Ή ΘΑ ΠΡΟΚΎΨΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΏ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ-ΕΝΗΜΕΡΟΣ.

(ΕΦΟΡΟΣ)
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΎΠΤΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ;

(ΕΓΩ-ΠΟΛΙΤΗΣ)
ΑΠΟ 28 ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΞΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ; ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΜΙΣΘΟΔΟΣΊΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ Ή ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.
ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?? ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

(ΕΦΟΡΟΣ)
ΟΧΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ .

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΦΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ .....ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου