Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ - ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ ΣΕ ΔΟΥ


Δώρα Γκιούρα
ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΙ 2 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ...

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 700€ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΑ 400€ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΚΑΘΟΤΙΝ ΗΤΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ: ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!! ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!!!

ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ: ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!


ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΗΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ... ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ... ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ... ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ...


ΤΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.: ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΗΡΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ!!!


Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ: ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; Η ΔΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΚΛΑΜΑ ΜΑΣ!!!


ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου