ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !


Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητοί μου Συνέλληνες δεν ορίζω τον χρόνο μου και τον χώρο που περπατώ, ή που εργάζομαι για αυτό είχα μια καθυστέρηση. Δεν ορίζω πια τίποτα, ορίζομαι μόνο από την ροή των πραγμάτων και των εξελίξεων, έτσι όπως άλλωστε είναι όλο το σύμπαν.
Αγαπητοί  μου Συνέλληνες ας δούμε πολύ σοβαρά και ας αντιληφθούμε και ας κατανοήσουμε όλοι μας αυτόν τον τεράστιο αγώνα που κάνουμε και που έρχονται συνεχώς πολλοί συνέλληνες κοντά μας.
Είμαστε σε πάρα πολύ κρίσιμες ώρες όλοι μας και το καθεστώς, αλλά και το σύστημα. Το Σύστημα πρέπει να ξέρετε ότι είμαστε εμείς και αυτό το Σύστημα σήμερα είναι μολυσμένο. Έτσι δεν παράγει αυτό που πρέπει να παράγει σε κανένα Αξιακό. Σε αυτόν τον πόλεμο και σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα που κάνουμε, πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι ενώ κάποιοι λένε για τους Ευρωπαίους, ότι είναι πολιτισμένοι και μέσα στα χρόνια που έζησα κι εγώ μαζί σας, άκουγα «η πολιτισμένη Αμερική», «η πολιτισμένη Ευρώπη», «η πολιτισμένη Ασία», «πολιτισμός, πολιτισμένοι…», τελικά, αυτή η λέξη δεν αντιπροσωπεύει τίποτα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, παρά μόνο τον σκοταδισμό. Αυτοί όμως έβγαλαν ότι είναι πολιτισμός, λες και δεν υπάρχει κάτι άλλο από αυτή την ανοησία και γελοιότητα που αυτοί προβάλλουν στα κανάλια τους, στις εφημερίδες, ως πατέντες, ανακαλύψεις! Γελοία πράγματα να τις λένε «ανακαλύψεις».
Μπορεί να ακούγομαι κάπως εριστικός, αυταρχικός, αυστηρός, όμως πολλά από αυτά που σας λέω, σας το αποδεικνύω και πρέπει να τα καταλάβετε με την δική σας Νόηση και με το δρομολόγιο της Λογικής, να μπείτε στην Νόηση και να καταλάβετε, τι ακριβώς μας έχουν κάνει και τι ακριβώς συμβαίνει σε όλο μας τον πλανήτη.
Από την άλλη μεριά, θα πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, συμβαίνει σε όλον τον πλανήτη. Δεν έχει καμία σημασία, αν σε μερικά κράτη υπάρχει περισσότερο, ή λιγότερο οικονομική κρίση.
Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, είναι κρίση συνειδήσεων, είναι κρίση σχέσεων, λογικής, πρακτικών, θεωρημάτων, εφαρμογών, δογμάτων, θρησκειών, θεοτήτων, δαιμόνων! Όλα είναι σε μια κρίση, γιατί τίποτα δεν είναι αληθινό.
Ίσως είναι σκληρό να σας λέω ότι τίποτα δεν είναι αληθινό γύρω σας, μα τίποτα, αλλά εσείς να ζείτε αληθινά! Έτσι πάλι νομίζετε, γιατί έτσι μας έχουν μάθει και έχουν βάλει τα παγκόσμια status, που όμως δεν είχαμε ποτέ κανένα άλλο status, ώστε να συγκρίνουμε ποιο είναι το ένα και ποιό είναι το άλλο! Μέσα σε ένα γυάλινο τεράστιο πλαίσιο, μας πρόβαλλαν ότι «αυτό το πλαίσιο πρέπει να γίνει, αυτός είναι ο πολιτισμός, έτσι άγεσθε, έτσι φέρεσθε, αυτό είναι το savoir vivre, έτσι μιλάμε, αυτή είναι η γλώσσα μας…» νομίζοντας ότι όλα αυτά που βλέπουμε γύρω μας, υπήρχαν για πάντα!
Όχι! Αυτές οι γελοιότητες δεν ήταν για πάντα! Είναι τόσο λίγες, μικρές και οξύμορες και τώρα ήρθε η ώρα των Ανθρώπων, του Ανθρώπου,  γιατί οι Άνθρωποι με τον Άνθρωπο είναι το ίδιο πράγμα-.
Φτιάξαν χιλιάδες δόγματα, αλλά το δόγμα δεν είναι μόνο το θρησκευτικό. Ένα τεράστιο δόγμα που έφτιαξαν είναι οι ουφολόγοι. Η ουφολογία κι όλη αυτή η παρλαπιπιά που κυκλοφορεί παγκοσμίως είναι μια κατασκευή των γελοίων, οξύμορων, ζώντων πλασμάτων τα οποία μορφοποιήθηκαν στην γη. Είναι τόσο άσχημη η μορφοποίηση τους και δεν έχει καμία τελειότητα, απλά μαζεύτηκαν για να μην δηλητηρίασουν όλο το Σύμπαν, ή κομμάτια του Σύμπαντος.
Άρα, καταλαβαίνετε ότι όλη η διαδικασία που μας έχουν προβάλλει, δεν είναι τίποτα περισσότερο, ούτε λιγότερο από αυτή την ανοησία και θα έλεγα ότι  είναι το αποτέλεσμα, η παραγωγή της παράνομης αποστατικής δημιουργίας, γιατί μια παράνομη αποστατική δημιουργία μόνο αυτό μπορεί να παράξει. Δεν μπορεί να παράξει κάτι άλλο. Να μην μείνουμε στα στενά πλαίσια του θρησκευτικού δόγματος, αλλά να πάμε στο ουφολογικό, στο αστρολογικό, στις μελλοντολογίες, στις προφητείες και σε όλες τις γελοιότητες.
Το ζήτημα όμως είναι και αυτό πρέπει να καταλάβετε και να αντιληφθείτε όλοι και να το μεταβιβάσετε και να στείλετε και το μήνυμα, γιατί όλοι οι Άνθρωποι σε όλον τον πλανήτη, όπου εγώ μπορώ να αφουγκραστώ περιμένουν! Περιμένουν να αρχίσει η ώρα! Έχουν καταλάβει ότι είναι η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Βλέπουν και αντιλαμβάνονται ότι όλο αυτό το ψεύτικο που είναι γύρω τους, χωρίς να μπορούν να το αντιμετωπίσουν, γιατί είναι μόνοι τους. Πρέπει να αντιληφθούν όλοι τους ότι δεν είμαστε μόνοι μας! Είμαστε πολλοί!
Υπάρχει και η λαϊκή παροιμία, αλλά μην ξαναπιστέψετε καμία λαϊκή παροιμία, γιατί ο λαός είναι πολύ περίεργος. Για αυτό λένε ότι ο λαός έχει πάντα δίκιο. Όποια όμως λαϊκή παροιμία να ακούσετε, θα υπάρχει μια άλλη που θα ανατρέπει την πρώτη. Άρα, λοιπόν κι αυτό που λένε: κι ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται..» όχι! Πρέπει να πιαστείτε από τον διπλανό σας και τον Συνέλληνα σας χωρίς καμία διαφορά. Αν βρεθείτε όλοι στην θάλασσα, σε ένα μεγάλο ναυάγιο, πόσο μεγάλη σημασία έχει αν πιαστούμε όλοι μαζί, αν ο διπλανός μας είναι ιεχωβάς, ή χριστιανός, ή ολυμπιακός ή παναθηναϊκός; Εκεί δεν θα έχει σημασία και τώρα έχει;
Τώρα που αντιλαμβάνεσαι όλον αυτόν τον χαμό, πρέπει να το μεταδώσετε γρήγορα το μεγάλο μήνυμα του Ανθρώπου!
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! Να καταλάβει ο Άνθρωπος ποιος είναι και να καταλάβει την Αυτογνωσία του.
Πρέπει να καταλάβετε, γιατί μπορεί να τα βλέπετε πολλά και να νομίζετε ότι δεν είναι αληθινά. Σταματείστε να το λέτε αυτό, όταν υπάρχουν οι αποδείξεις δίπλα σας! Εφόσον υπάρχουν οι αποδείξεις, δεν έχει σημασία τι ακριβώς λέει ο καθένας. Το βλέπεις! Είναι αληθινό! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ! Πίστεψες τους πολιτικούς, πίστεψες τα θεωρήματα! Όλα έπεσαν! Πίστεψες τα δόγματα! Κι αυτά έπεσαν και τώρα θα πέσουν με αυτή την αηδία της Παγκόσμιας Θρησκείας με την μπάλα! Είναι δυνατόν λοιπόν με τόσα παραδείγματα που έχεις γύρω σου να ξεχνάς τι πραγματικά έχει γίνει; Έπεσαν όλα τα Νόμπελ, όλα τα Όσκαρ, δεν υπάρχει τίποτα! Απλά θεωρούν κάποιον Κανόνα και όλο το «αεροπλάνο του κόσμου» να μπαίνει στον αυτόματο; Δεν τα βλέπετε αυτά; Δεν μπορείτε να τα αναδείξετε; Δεν μπορείτε να πάτε με όλες αυτές τις αποδείξεις και να ξεκολλήσετε τα μυαλά των συνανθρώπων σας; Αφήνετε τους Συνέλληνες κι όλα αυτά τα ζώα να κάνουν κουμάντο και να σκοτώνουν κάθε μέρα ψυχές, συνειδήσεις και τα πάντα;
Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν να καταλάβετε και είναι η πρώτη φορά που το λέω! Αγαπητοί μου Συνέλληνες και Άνθρωποι είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι όλο αυτό που βλέπετε ότι είναι πολιτισμός; Αλλά υπήρχε περίπτωση ποτέ σε ένα τεράστιο συμπαντικό μηχανισμό, όλο αυτό το κακώς κείμενο, να αφήσουν οι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, που είναι τεράστια επίπεδα πάνω από τους Ολύμπιους, να αφήσουν όλη αυτή την ανοησία κι όλη αυτή την βρωμιά κι όλη αυτή την γελοία, παράνομη δημιουργία η οποία το μόνο που θέλει είναι να γίνει Άνθρωπος; Κι όταν λέω Ανθρωπος, δεν λέω κάποιον που μοιάζει με τον Άνθρωπο! Ο Άνθρωπος έχει σώμα και το σώμα έχει πέντε σώματα μέσα! Το σώμα είναι πολλά πράγματα μαζί κι εσείς αντιλαμβάνεστε μόνο το κορμί σας, το «φάε», το «κοπρίσου», το «ποτίσου» και μόνο ό,τι μπορείς να επιβιώσεις από το κορμί σου και νομίζεις ότι αυτός είναι ο Άνθρωπος; Αυτό είναι εύκολο! Αυτό το κάνουν κι αυτοί! Μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια το πέτυχαν! Πέτυχαν τα μοντέλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν τα άλλα πέντε σώματα μέσα τους! Άρα, επειδή μοιάζει με σένα τον βλέπεις για Άνθρωπο; Επειδή έχει μάτια, μύτη και στόμα και είναι λίγο πιο άσχημος ή λίγο πιο όμορφος; Αυτό είναι όλο; Αυτό νομίζετε είναι ο Άνθρωπος; Αυτό που πέτυχαν είναι να κάνουν το κορμί, το δοχείο! Όταν πεθαίνουμε αυτό μένει πίσω. Όταν πεθάνουμε δεν είμαστε εκεί. Μένει ένα άδειο κορμί! Δεν είναι αυτός ο Άνθρωπος.
Ο Άνθρωπος είναι άλλο πράγμα! Ο Άνθρωπος έχει 5 σώματα, αυτά που μπορείτε να καταλάβετε και να σας πω τώρα. Κανονικά έχει 12, αλλά τουλάχιστον τα 5 που μπορούμε να τα ρυθμίσουμε! Μα, αυτοί δεν έχουν κανένα! Αυτοί κλέβουν από σένα για να γίνουν!
Σήμερα λοιπόν πρέπει να καταλάβετε κάτι! Υπάρχει μια τεράστια ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ για αρκετές χιλιάδες χρόνια. Αυτό έγινε όταν ο πραγματικός Άνθρωπος έπεσε! Και αυτός που είναι τώρα ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΤΟΥ ΖΩΟΥ! Για φανταστείτε το!
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ…
Ήρθε η ώρα λοιπόν να δοθεί το μεγάλο μήνυμα σε όλη την πλάση, σε όλη την γη, σε όλους τους Ανθρώπους και να μεταδοθεί. Δεν κάνεις πολλά πράγματα για να μεταδοθεί. Μην σκέπτεστε να κάνετε μεγάλα πράγματα! Κάντε το! Ενημερώστε το, φωνάξτε το, πείτε το, βγάλτε το απο μέσα σας να ακουστεί, τουλάχιστον οι Άνθρωποι. Οι άλλοι δεν μπορούν! Δεν ξέρουν τι λένε! Οι Άνθρωποι επειδή είναι Άνθρωποι, ας το κάνουν! Πρέπει να καταλάβετε λοιπόν ότι όλη αυτή η αηδία και όλος αυτός ο υποτίθεται πολιτισμός και η ευημερία, δεν μπορούν να την αφήσουν ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ – Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ!
Γι αυτό όλα τα ζώα που κυριαρχούν σε Ανθρώπους δεν έχουν τίποτα θεϊκό μέσα τους! Γι’αυτό όλοι αν προσέξετε λένε Κυρίαρχος ο Θεός! Άρα ήταν Κυρίαρχος, δυνάστης στον Άνθρωπο και μετά έγινε Θεός μου απο Κυρίαρχος μου! Δηλαδή είναι ο Θεός που Κυριαρχεί σε μένα!
Οι πραγματικοί Δημιουργοί δεν μπορούν να Κυριαρχήσουν στο Δημιούργημα τους. Το Δημιούργημα τους από την ώρα που κατασκευάστηκε από την Θεϊκή Μήτρα είναι στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ.  Για αυτό άλλωστε βλέπετε όλο αυτό που έχει συμβεί! Εμείς το επιτρέψαμε και πιο κάτω θα δείτε την μεγάλη Προδοσία που έγινε τελευταία και κάποια στιγμή αναφέρθηκα σε αυτήν.
Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ.. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ..
Άρα, οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ δεν μπορούν να αφήσουν όλη αυτή την ανοησία να περάσει την Κοσμική γραμμή. Η Κοσμική γραμμή δεν πρέπει να μολυνθεί, γιατί οι δικοί μας μετά είναι υπεύθυνοι, να μην περάσουν αυτοί την Κοσμική γραμμή και να μολυνθεί. Έχουν τεράστια τεχνολογία που μόνο αυτοί την έχουν και οι Γιοί τους, οι Άνθρωποι στον πλανήτη, την έχουν κάνει πράξη. Και χρειάστηκε πολλές φορές για να συμβεί αυτό. Καμπύλωσαν τον χωροχρόνο εδώ και χιλιάδες χρόνια και όλη αυτή η ανοησία συμβαίνει μόνο σε 1 κοσμικό λεπτό.
Έτσι λοιπόν καμπύλωσαν τον χωροχρόνο 1 λεπτό, άνοιξαν παράθυρα και έκοψαν το λεπτό σε τρισεκατομμύρια δευτερόλεπτα και το κάθε δευτερόλεπτο σε τρισεκατομμύρια άλλα μικρά κομμάτια. Την Τεχνολογία, την έχουν αυτοί κι έτσι λοιπόν ανοίχτηκε μια καμπύλωση, ένα τεράστιο μπαλόνι κι εδώ μέσα εξελίσσονται όλα αυτά που νιώθετε και βλέπετε σήμερα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αν σε αυτή την μπάλα, που διεξάγονται όλα αυτά κι εμείς είμαστε πρωταγωνιστές, δεν ξεπεράσουμε, δεν δούμε αυτή την αλληγορία, αυτή την γελοιότητα κι αυτόν τον σκοταδισμό, θα παραμείνουμε στην μπάλα εγκλωβισμένοι στο κοσμικό λεπτό που οι δικοί μας έχουν ανοίξει μέχρι να τελείωσει αυτή η αηδία, αυτή η γελοιότητα.
Οι Άνθρωποι να ξαναπάρουν την πραγματική τους θέση, για να ξαναπεράσουν πίσω και να πάρουν όλα όσα τους ανήκουν, να βρουν την Αυτογνωσία τους, να φτάσουν στο επίπεδο που γεννήθηκαν και που έτσι βγήκαν από την Συμπαντική μήτρα, να βγουν επάνω και να αφήσουν πίσω αυτό το λεπτό και να παραμείνει ένα στίγμα στην Κοσμική γραμμή και ο Άνθρωπος να συνεχίσει στην Κοσμική γραμμή στην Εξέλιξη και στην Ανέλιξη.
Αν νομίζετε ότι τώρα υπάρχει εξέλιξη εδώ και 2000 χρόνια, κάνετε μεγάλο λάθος! Είμαστε μέσα σε μια μπάλα συμπαντική που εκεί αλωνίζουν αυτά τα ζώα και την μεγαλώνουν και την κρατάνε με όσα εμείς τους δίνουμε.
Χωρίς εμάς, χωρίς να κάνουμε τίποτα και χωρίς να σκοτώσουμε κανένα από αυτά τα ζώα, δεν υπάρχουν!
Άρα, σε αυτή την τεράστια μπάλα είναι όλα κλειδωμένα μέσα, εξελίσσονται τα πάντα και περιμένουν όλοι, εμάς τους Ανθρώπους πώς θα αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά τα ζώα και όλη αυτή την γελοιότητα. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα, απλά να τα απαξιώσουμε και να τα αφήσουμε κι αυτά θα σβήσουν! Θα εγκλωβιστούν σε αυτή την τεχνητή μπάλα και εμείς απλά θα βγούμε από αυτό για να συνεχίσουμε την ανέλιξη μας ως Άνθρωποι! Φανταστείτε το αυτό για να καταλάβετε ότι εμείς θα πρέπει να βγούμε, γιατί διαφορετικά θα είμαστε όλοι εγκλωβισμένοι σε αυτή την κοσμική μπάλα του χωροχρόνου κι αυτά θα αλωνίζουν, θα μας δυναστεύουν και θα μας σκοτώνουν! Θα μας κάνουν κιμά και εμείς θα ξαναερχόμαστε και κάθε φορά θα είναι πιο άσχημα τα πράγματα. Όμως επειδή τα πράγματα είναι εμφανή και αυτό το κλείδωμα του χωροχρόνου, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ! Η ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !
Να καταλάβει ο Άνθρωπος, γιατί έρχονται τεράστιες ανατροπές και τόση μεγάλη κόντρα από τα δόγματα, από τα κόμματα και από όλη την διαδικασία. Θα πρέπει λοιπόν όλοι να καταλάβετε τι ακριβώς κάνουμε, να μπείτε στο πραγματικό πετσί του αγώνα, να παλέψετε για όλα όσα είναι δικά σας! Δυστυχώς, σε αυτόν τον αγώνα, δεν πρόκειται, εγώ τουλάχιστον και σας συμβουλεύω και εσείς, να διαπραγματευτώ ποτέ τίποτα!
ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ! Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !
Μην ξαναδιαπραγματευτεί ο Άνθρωπος τίποτα! Η πρώτη Αποστασία έγινε από την διαπραγμάτευση, από τις ανταλλαγές! Τι να διαπραγματευτείς; Ότι σου δηλητηριάζουν τον αέρα, το νερό, το αίμα, τα πάντα, την ψυχή, αν θα σου δηλητηριάζουν μόνο την τροφή, ή το νερό, ή το φαγητό; Ό,τι και να σου δηλητηριάζουν είσαι τελειωμένος, οπότε πώς να διαπραγματευτώ για κάτι που δεν μπορώ; Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση. Δεν γίνεται να μου κλέβουν χρόνια, τα πάντα, την ζωή, την Αξία, την Ύπαρξη μου και να διαπραγματεύομαι αν θα μου αφήσει λίγο.
Αυτός ο αγώνας για να κερδίσουμε είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ !
Ο,ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ! Ο,ΤΙ ΠΗΡΑΤΕ, ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΕΙ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΔΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
Πρέπει να το καταλάβετε! Μην χαριστείτε σε κανέναν και για τίποτα! Δεν πρέπει να διαπραγματεύεστε, γιατί θα έχετε προδοσίες. Τι να διαπραγματευτείς; Να σε πληρώσουν τώρα για να φύγεις από τον Σώρρα; Γιατί με τον Σώρρα είσαι ή με την Ελλάδα; Να διαπραγματευτείς 10-20 εκατομμύρια  και δεν έχει σημασία το νούμερο, γιατί όλοι έχουν ένα νούμερο στο κούτελο τους, να κάνει τι; Να προδώσεις τον αγώνα της ίδιας σου της Ύπαρξης; Μόνο ο Έλληνας μπορεί να προδώσει!
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !
Η τελευταία μεγάλη προδοσία έγινε το 1933 από έναν εκλεκτό που δεν εκτέλεσε! Δεν είμαι σίγουρος αν είναι προδοσία ή αν το έπαιξαν! Πήγε κάπου κι έκανε κάτι και ήταν Εκλεκτός, γιατί μόνο ο Έλληνας μπορεί να κάνει και να είναι Εκλεκτός! Κάποια στιγμή ανάφερα το όνομα του στο διαδίκτυο. Ήταν κάποιος που θα γύριζε τον πλανήτη στην σωστή του θέση και αντί αυτού έγινε κάτι πολύ άσχημο και ο πλανήτης σκλαβώθηκε σε αυτές τις ακαθαρισίες! Αυτό όμως πρέπει να το καταλάβετε! Και οι Θεοί-Δημιουργοί, οι τεράστιοι Δημιουργοί δεν μπορούν να έρθουν εδώ να το κάνουν μόνοι τους. Πρέπει να γίνει από τους Ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν τους τεράστιους Δημιουργούς. Εκεί θα γίνει προδοσία. Οι Έλληνες είναι αυτοί που έχουν το σκήπτρο, γιατί αυτοί πρόδωσαν.
Από το 1933 και μετά ο πλανήτης παραδόθηκε σε όλες αυτές τις ακαθαρισίες, Αμερικανούς, Εγγλέζους, Ρώσους, Γερμανούς και έκαναν ένα μεγάλο πάρτυ αίματος, λουτρό αίματος, όπως πάντα κι έβαλαν τον πλανήτη σε μια άλλη ροή.
Έγινε κάτι πολύ άσχημο, το οποίο δεν μπορώ να το αναφέρω που δεν έπρεπε να είναι αυτό έξω απο εκεί που έπρεπε να είναι κι από τότε ο πλανήτης πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Όταν θα έρθει η ώρα όμως και θα ξαναμπούν τα πράγματα στην θέση τους, γιατί θα ξανάρθει η ώρα που πρέπει, τότε αυτά τα παιδιά δεν μπορούν ούτε να κλάψουν! Ούτε να μιλήσουν! Υπάρχει κόστος και όλα έχουν ένα κόστος! Κι αυτό που κάνουμε έχει κόστος, αλλά και είσπραξη! ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ! Ο,ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΟ! Την Τιμή θα την εισπράξεις, τον Ηρωισμό θα τον εισπράξεις, την Προδοσία θα την εισπράξεις κι αυτή!
Άρα λοιπόν, εφιστώ την προσοχή όλων! Πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί και σταθεροί. Το σύστημα μας δεν αντέχει άλλη προδοσία και ξέρω τι λέω! Θα προδόσεις για 15 ψωροεκατομμύρια, ενώ μπορείς να διαχειριστείς τρισεκατομμύρια; Θα προδόσεις το αίμα σου; Θα προδόσεις την Ύπαρξη σου; Αυτό έκαναν οι Άνθρωποι μέχρι τώρα! Γιατί το έκαναν; Το έκαναν για ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ! Για μικρότητες! Γιατί, δεν καταλάβαιναν πόσο τεράστιοι είναι! Γιατί είναι κακομαθημένα παιδιά Θεών! Γιατί τα είχαν όλα!
Είναι όπως ο γιος σας που του δίνετε τα πάντα και τα καταστρέφει, δεν ξέρει γιατί, τα διαλύει, τα πετάει κι όταν του λείψεις κλαίει σαν μωρό παιδί και γίνεται μπατίρης!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ !
Είναι όμως η ώρα και έχουν συσταθεί όλες οι Δυνάμεις κι οι Δυνατότητες να ξαναπάρετε την θέση σας πίσω. Αν την θέλετε, ενωθείτε! ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΝΟΕΙΣΤΕ!
Θα πρέπει να καταλάβετε όλοι και να πράξετε όπως μερικοί. Σε όλη την Ελλάδα στήνονται γραφεία και προειδοποιώ ότι πρέπει να είναι σταθερά στο καταστατικό μας, στην γραμμή μας, πάντα με Νόηση. Να μην ενοχλείς το Συμβούλιο για να πάρεις απόφαση για 2 και 5 ευρώ, μια γελοία απόφαση. Αυτά πρέπει να γίνονται γρήγορα. Θα πρέπει όλα να γίνονται με Νόηση.
Το Καταστατικό είναι για να βοηθήσει κι όχι να βάζει τρικλοποδιές. Από την άλλη μεριά, για να μην ξαναπεράσει τίποτα. Όλα αφήνονται σε εμάς. Όσο εμείς θα γινόμαστε πιο στιβαροί, πιο λογικοί, πιο Νοήμονες και κάνουμε χρήση του Αξιακού μας ανεβαίνουμε! Όσο εσείς στην Ελλάδα ανεβαίνετε, όλοι αυτοί στον πλανήτη θα πέφτουν! Σας φαίνεται μακρινό; Κάντε το και θα δείτε!
Αυτός ο αγώνας διεξάγεται παντού! Θα πω «εύγε» σε όλους τους Συνέλληνες που συμμετείχαν σε αυτόν τον αγώνα, έβαλαν ψυχή, αίμα και χρόνο. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες που έβαλαν και τα ακίνητα τους. Τιμή μου κι εύγε στους Συνέλληνες που έβαλαν τα ακίνητα τους και στεγάστηκαν αρκετά γραφεία στην Ελλάδα, αλλά δεν θα πω τον αριθμό και δεν θα αναφέρω τα ονόματά τους, γιατί δεν μου έχουν δώσει το δικαίωμα να το κάνω και δεν θα ήθελα να το κάνω από μόνος μου. Εύγε σε όλους τους Συνέλληνες που έχουν κάνει προσφορές, γιατί καταλαβαίνουν ότι ο αγώνας είναι δικός τους και δεν είναι του Σώρρα, ούτε κάποιου κόμματος, αλλά του Πολιτικού Φορέα των Ελλήνων όλου του Ελληνικού Έθνους!
Για πρώτη φορά, στα χρόνια τα δικά μας και δη, από τότε που εμφανίστηκα
η λέξη «ΕΘΝΟΣ» αρχίζει και παίρνει ζωή φωτιά και κατακαίει τα πάντα, η λέξη «ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ» δικαίωμα του ενός Έθνους, γιατί εμείς είμαστε το μόνο Έθνος στο πλανήτη κι αυτό έρχεται να αποδειχτεί στις ημέρες μας!
Για αυτό σας λέω ότι πρέπει να συστρατευτείτε όλοι και να καταλάβετε.
Όλη η αγορά, όλη η πλάση, όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη από ακίνητα δικά μας ξενοίκιαστα. Μόνο οι Εβραίοι δεν μπορούν να δώσουν, γιατί δεν έχουν τίποτα, γιατί δεν μπορούν να δημιουργήσουν! Δεν είναι δημιουργοί! Κλέβουν μόνο και πάντα, γιατί δεν ξέρουν πού θα ξαναβρούν και πότε και να μην έρθει καμία δύσκολη, γιατί δεν μπορούν να έχουν δικά τους. Όμως ο Έλληνας έχει δικά του και μόνο αυτόν κλέβουν, γιατί εμείς έχουμε τα πάντα και θα έχουμε τα πάντα!
ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, κι αυτοί δεν έχουν τίποτα, ούτε νερό και μένουν άπλυτοι. Άρα λοιπόν να μην περιμένετε κάτι από αυτούς γιατί οι Εβραίοι μόνο χώνουν, κρύβουν την αφθονία τους γιατί δεν είναι δικιά τους, αλλά την κλέβουν! Άρα, επειδή μιλάει Ελληνικά, δεν σημαίνει ότι είναι Έλληνας. Στο DNA του θα μάθουμε τι είναι!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ !
Ξεκινήστε λοιπόν να φτιάξετε την τεράστια λεωφόρο των Ελλήνων με όλα τα γραφεία μας. Υπάρχουν ξενοίκιαστα παντού! Ανοίξτε απ’άκρη σε άκρη είναι δικά σας! Πόσο θα αντέξουν νομίζετε; Αν αύριο ανοίγατε 1000 γραφεία, σε αυτά τα παιδιά δεν θα τους πουλούσε κανένας, ούτε ελικόπτερο να φύγουν! Ούτε ποδήλατο δεν θα τους έδιναν! Τι περιμένετε τώρα; Όλοι περιμένουν να δουν τι θα κάνει ο απέναντι! Μόνο «μακάρι»… Α να χαθείς με τις ευχές που θα μου πεις «μακάρι»!!!! Άνοιξε το μυαλό σου, σου δολοφονούν όλη την Ελλάδα και το «είναι» σου και θα μου πεις «μακάρι»; Αυτή την βρώμικη λέξη;
Ζητώ από όλους σας λοιπόν, γιατί έχετε τα πάντα, την δυναμική των ψυχών σας, όλο το Ελλάνιο DNA να σηκωθεί, να φύγει από οποιαδήποτε διαδικασία είναι και να συστρατευτεί με τους Συνέλληνες του και να ανοίξει παντού τα γραφεία και να ενημερώσει τους πάντες. Να ενημέρωσει απ’άκρη σε άκρη τον κόσμο για τον πλούτο του! Να μην φοβάται για τον Πλούτο του! Να τον πάρει, να κυριαρχήσει σε αυτόν! Όλοι λένε: «είναι πολλά τα λεφτά, ξέρεις τι θα γίνει στην Αμερική;». Ποια Αμερική; Βλέπετε καμία Αμερική; Εγώ βλέπω μια συμμορία Σιωνιστών. Ξέρετε τι άνθρωποι είναι οι Αμερικάνοι; Ευκολόπιστοι με ανοιχτές καρδιές, καλοί άνθρωποι, αλλά αν τους μιλήσεις, θα τους φάνε ζωντανούς γιατί κι οι Αμερικάνοι το ίδιο θέλουν! Θέλουν να δείρουν αυτά τα παιδιά μέχρι θανάτου! Τι νομίζετε ότι θα σας κάνουν;
Όταν περάσετε το μεταίχμιο και ενωθείτε και ζητάτε μόνο τα δίκαια σας, όταν θα ζητάτε τα δίκαια και τα δικά σας, με το πιο Ελληνικό Αξιακό τρόπο, δεν μπορεί να σε πειράξει κανένας και σε προφυλάσσουν δυνάμεις που ούτε καν φαντάζεσαι! ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ! Ανοίξτε τα γραφεία παντού και βάλτε τον κόσμο μέσα! Τα έχετε τα πάντα, όλα! Μόνο εμείς έχουν την δύναμη και τα χρήματα. Ο κόσμος έχει τα χρήματα, οι τράπεζες τα κλέβουν! Και θα καταλάβετε αύριο το πρωί ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ! Μπορείτε να το ζήσετε, κάντε το! Εσείς τους νομίζετε δυνατούς! Εμένα, μου δένουν τα κορδόνια μου! Δεν τους επιτρέπω, γιατί μετά θα μου δέσουν τα κορδόνια μαζί με τα δακτυλάκια μου! Κάντε το κύριοι!
ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ Ή Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !
Όλοι οι Συνέλληνες ενημερώστε όλον τον κόσμο! Βάλτε τους στα συμβούλια σας. Ανοίξτε τα γραφεία σας για να μπει ο κόσμος μέσα. Εκμεταλλευτείτε ό,τι έχει ο καθένας, ό,τι δύναμη και ό,τι δυνατότητα.
Όλα τα ακίνητα τα χρωστάτε στις τράπεζες και στις εφορίες.
ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ! ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! Για έλα να το πάρεις από εμάς κυρία Τράπεζα. Είμαστε λίγο περίεργα παιδιά !
Προκαλώ λοιπόν, όποιοι χρωστάνε ακίνητα στην Τράπεζα και θα τους τα πάρει, να προλάβουν να τα νοικιάσουν σε έναν Οργανισμό μας και περιμένω να έρθει η Τράπεζα να μου τα πάρει! Κάντε το! Μην καθυστερείτε!
ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΛΑΒΩΜΕΝΟ ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ! Να του ανοίξουμε το κεφάλι ! Κάντε το !
Όποιος χρωστάει ακίνητο και φοβάται ότι θα του το πάρουν, ας το νοικιάσει στον Οργανισμό μας! ΚΑΝΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΡΑ! Παντού! Και θα καταλάβετε την δυναμική.
Τιμή μου σε όλους τους Συνέλληνες που έχουν δώσει και τα ακίνητα τους και και περιμένω πολλά από όλη την Ελλάδα.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !
Αυτός ο Πόλεμος άρχισε κατά του Ανθρώπου κι ο Άνθρωπος πρέπει να καταλάβει. Ποτέ δεν θα νικήσω και ποτέ δεν θα μου δοθεί Νίκη, και δη στους Έλληνες, αν δεν καταλάβουν όλοι οι Έλληνες τι ακριβώς γίνεται και πώς θα νικήσουμε, αν δεν συστρατευτούμε και δεν ενωθούμε όλοι μαζί. Αλλιώς δεν θα νικήσουμε. Η Ανατροπή θα έρθει από όλους γιατί το θέλουμε όλοι!
Ας βγει κάποιος να γράψει ποια είναι τα «θέλω» του κι αν είναι διαφορετικά τα δικά του από τα δικά μου! Αν θέλουμε τα ίδια! Αν είναι και πολλά, θα τα διαχειριστούμε με Αξιακό κι αν είναι και δύσκολα, για αυτό είμαστε εμείς εδώ.
Εσείς τα βλέπετε δύσκολα! Διαφημίζουν Συνέλληνες μου παντού, πόσο δυνατοί είναι. Σας λέω ότι είναι πολύ μικροί και αδύναμοι.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ: ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Θα πουν αυτά που έκαναν, αυτά που δεν έκαναν και αυτά που θα κάνουν στην άλλη ζωή. Εσείς τους νομίζετε δυνατούς. Είναι γελοίοι! Είναι αδύναμοι! Είναι φοβισμένα ανθρωπάκια!! ΕΝΩΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ! ΗΔΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ! ΕΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!
Έχε μου εμπιστοσύνη! Δεν έχω χάσει νίκη πουθενά, ούτε έχω κάνει λάθος! Άκου αυτό που σου λέω! Βάλε το στο μυαλό σου και επεξεργάσου το! Κάντο δικό σου! Πρέπει να καταλάβεις ότι πρέπει να οραματιστείς την Νίκη.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…
Έτσι λοιπόν δίνω το μήνυμα, όπως είπα και χθες: ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ.
Αν μερικοί έχουν στο κεφάλι τους και θα έχουν και κάποιοι το σκέφτονται και έντονα, καλά θα κάνουν να διώξουν όλες τις σκιές, γιατί δεν υπάρχουν σκιές που να μην τις βλέπω! Να φύγουν όλες οι σκιές, να εκτελέσουν την διαδικασία. Είναι πολύ τεράστια για να προδώσουν τώρα!
Μην φανταστούν ότι η ζωή είναι αυτή! Εδώ είμαι στάση! Η ζωή είναι τεράστια και έχει πολλές στάσεις. Αυτή είναι μια μικρή στάση. Μαθηματικά, δεν βολεύει κανέναν να παραδόσει αυτή την στάση και να χάσει μια Αιωνιότητα.
Περιμένω πολλά πράγματα από όλη την Ελλάδα. Ήδη στην Αθήνα μας έχουν δώσει 20 ακίνητα τα οποία είναι παραχώρηση! Εύγε! Μπράβο στις ψυχές! Θέλω να τις δώ όλες αυτές τις ψυχές και να θυμάστε Συνέλληνες: Όποιος είναι μαζί μας τώρα θα είναι και μετά! Δεν μας ψήνει ότι ήταν μαζί μας πάντα και τελικά δεν ήταν ποτέ. Ας δείξουν οι Έλληνες ότι ήταν με την Ελλάδα. Εμείς είμαστε με την Ελλάδα, με την Ελληνικότητα, με το Αξιακό, με την Αλήθεια, με το Υπαρκτό και το Ορθό!
Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΘΟ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ! ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!
Έτσι δουλεύει το Σύμπαν! Οι Επιστήμονες μας έχουν φουσκώσει τα μυαλά με χιλιάδες γελοιότητες. Αυτά θα τελειώσουν!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ…
Αγαπητοί Συνέλληνες, πραγματικά υπάρχει μεγάλη ανάγκη να προλάβουμε τις εξελίξεις. Εκτελέστε! Ενωθείτε! Ενημερώστε όλους με τον σωστό τρόπο για να καταλάβουν! Είναι πιο μεγάλο από αυτό που βλέπετε! Είναι κάτι πολύ σοβαρό που δεν το βλέπετε! Δεν μπορείτε να το νιώσετε. Μερικοί το νιώθουν! Έρχονται τεράστια πράγματα! Τεχνολογίες –δηλαδή «τέχνη του λόγου», η τέχνη του νου-  κι όχι αυτές τις γελοιότητες. Είναι δίπλα σας και δεν τις βλέπετε! Πραγματικές Αλήθειες, τεράστιες! Ζωή που πραγματικά ο Άνθρωπος θα ζήσει σε ένα περιβάλλον που έχει φτιαχτεί από την αρχή. Πρέπει να βγούμε γρήγορα από αυτή την μπάλα. Διαφορετικά θα κλειστούμε μέσα σε αυτήν. Απλά τα υβρίδια καθυστερούν, γιατί θέλουν να  κρατούν τους Ανθρώπους χαμηλά στον πάτο. Οι Τεράστιοι οι δικοί σου δεν επεμβαίνουν, γιατί αν επέμβουν, μαζί με τα υβρίδια, όπως είναι μέσα τους, θα σκοτώσουν και τα δημιουργήματά τους.
Είναι κοντά οι ώρες που, ή θα πάρετε μπρος και θα καταλάβετε τι λέω ή θα αρχίσει να γυρίζει ανάποδα το ρολόι και αν αυτοί φτάσουν στα άκρα, θα φτάσουν και οι δικοί μας στα άκρα και θα γίνει μεγάλος χαμός. Εκεί τα δημιουργήματα θα καταστραφούν μαζί με τα υβρίδια. Πρέπει να καταλάβετε και δυστυχώς για εσάς δεν μπορώ να πω περισσότερα.
Έχω εμπιστοσύνη στις Ελληνικές ψυχές ! Στο Ελλάνιο DNA ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΑ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ !

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Η Ελλάδα είναι τών Ελλήνων, αλλα οποία η σχέση με δημιουργούς και θεούς με την Ελληνική σκεψη? Μάλλον τά έχετε μπερδέψει, και να ξέρετε οτι οι Ελληνες ορθολογιστές δέν τά δέχονται αυτά. Μπορεί να πάρετε μαζί σας μερικούς τυχάρπαστους και κατατρεγμένους όπως στο video τής επίδοσης τού εξωδίκου που φαίνονται, μιά επίδοση που οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει,αλλά εκεί θα μείνετε διότι οι "ΣΩΤΗΡΕΣ" για αυτόν τό τόπο δέν μετράνε πιά, και πάψτε κοροϊδεύετε τόν κόσμο, κρίμα είναι, και ας είναι αυτοί οι δυστυχείς που σας ακολουθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ - ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;; ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ; Ο ΑΜΑΘΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΣΗ - ΛΟΓΙΚΗ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ.
      ΣΩΤΗΡΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΟΧΙ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!! ΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ!

      Διαγραφή